2010: Οικόπεδα στον Μικρό Βάλτο Κορινθίας

Προνομιούχα οικόπεδα στο Μικρό Βάλτο Κιάτου Κορινθίας


με 48 δόσεις!


Συνάδελφοι και φίλοι του συνεταιρισμού μας

Ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός Υπαλλήλων Αγροτικής Τράπεζας επιθυμώντας να συμβάλλει στην απόκτηση, από όλους σας, κατάλληλης εξοχικής κατοικίας και να εξασφαλίσει τα χρήματά σας, τη δύσκολη εποχή που περνάμε, με μία ασφαλή και ταυτόχρονα αποδοτική επένδυση, σας προτείνει την αγορά εντός οικισμού οικοπέδων σε μία πραγματικά πολύ αξιόλογη, από όλες τις απόψεις, περιοχή και συγκεκριμένα:
στον ΜΙΚΡΟ ΒΑΛΤΟ – ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Θέλοντας να βοηθήσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερους στην πραγματοποίηση αγοράς οικοπέδου στην παραπάνω έκταση, πετύχαμε, εκτός από την όσο δυνατόν χαμηλότερη τιμή και πολύ ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής του μεγαλύτερου μέρους του τιμήματος (πολλές δόσεις). Επίσης, θυμίζουμε ότι τα μέλη του Συνεταιρισμού μπορούν να πάρουν δάνειο για την αγορά από Κεφάλαια του Συνεταιρισμού ή της Α.Τ.Ε. (δάνειο Β’ Κατοικίας), με πολύ ευνοϊκούς όρους.

Για το Δ.Σ. του ΟΣΥΑΤΕ

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Κυριάκος Τσαούσης                                                  Γ. Μητσιόπουλος

Είσοδος στην έκταση Η έκταση
Θέα του χωριού από την έκταση Άποψη της έκτασης

ΜΙΚΡΟΣ ΒΑΛΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ με 412 Ε το μήνα

 • Η έκταση βρίσκεται στο Μικρό Βάλτο (Βάλτσα), ένα πανέμορφο χωριουδάκι, πνιγμένο στο πράσινο, που ανήκει στο Δήμο Σικιώνος και απέχει 120 χλμ. από την Αθήνα και 12 χλμ. από το Κιάτο, με τον οποίο συνδέεται με εξολοκλήρου ασφαλτοστρωμένο δρόμο, ο οποίος φτάνει μέχρι την έκταση η οποία:α) είναι ομαλή και γαιώδης, άρα έχει μειωμένο κόστος χτισίματος,
  β) έχει θέα στον Κορινθιακό Κόλπο και στην πίσω μεριά στους γειτονικούς καταπράσινους λόφους,
  γ) στα όριά της υπάρχουν παροχές ΔΕΗ και νερού, μιας και τριγύρω της είναι χτισμένες αξιόλογες κατοικίες, και
  δ) περιβάλλεται από προϋπάρχοντες δημοτικούς δρόμους, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα έχει και δημοτικό φωτισμό.
 • Η συνολική επιφάνεια είναι χωρισμένη σε 14 οικόπεδα των 400 τ.μ. περίπου, στο καθένα από τα οποία χτίζεις, αμέσως μόλις το αγοράσεις, γιατί είναι εντός οικισμού, από 134 τ.μ. έως 200 τ.μ. οικοδομή, συν υπόγειο και 15% ημιυπαίθριους χώρους.
 • Στην περιοχή υπάρχουν γραφικά ταβερνάκια και μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου στις υπέροχες παραλίες του Κιάτου, του Διμηνιού και του Ξυλόκαστρου, που είναι σε κοντινές αποστάσεις.

 • Η τιμή κάθε οικοπέδου έκλεισε, τελικά, στο πολύ ευνοϊκό ποσό των 29.900 ευρώ από το οποίο, όποιος επιθυμεί να αγοράσει οικόπεδο στην έκταση καταβάλει:1) 300 ευρώ στο Νο 0170400580803 λογαριασμό της ΑΤΕ ως ένδειξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην όλη διαδικασία αγοράς
  2) 11.700 ευρώ κατά την υπογραφή των συμβολαίων αγοράς
  3) και το υπόλοιπο 60% του τιμήματος, ήτοι το ποσό των 17.900 ευρώ, σε 48 μηνιαίες δόσεις, επιβαρυνόμενος με 5%. Δηλαδή, συνολικά θα καταβάλει, σε 48 μηνιαίες δόσεις το ποσό των 412 ευρώ το μήνα.

  Όποιος καταβάλει το ποσό των 17.900 ευρώ σε 20 μήνες από την υπογραφή των συμβολαίων θα αποφύγει την επιβάρυνση του 5% (20 άτοκες δόσεις).

  Άποψη της έκτασης και στο βάθος η θάλασσα Θέα του χωριού από την έκταση
  Άποψη της έκτασης με φόντο τον Κορινθιακό Θέα της γύρω από την έκταση περιοχής
  Παραλία Κιάτου Άποψη της παραλίας Κιάτου


  Γενικές Πληροφορίες

  1. Η κατάθεση του ποσού των 300 ευρώ στο λογαριασμό Νο 0170400580803 μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε Κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας. Κατά την κατάθεση πρέπει να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του αγοραστή. Η ημερομηνία και ώρα της κατάθεσης προσδιορίζει και την προτεραιότητα στην ικανοποίηση της επιθυμίας αγοράς.

  2. Μπορείτε να εκδηλώσετε επιθυμία για αγορά περισσότερων του ενός οικοπέδων, καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό (τα αντίστοιχα 300 ευρώ).

  3. Η τιμή και οι δυνατότητες αποπληρωμής είναι ευνοϊκές και η έκταση πλεονεκτική. Έτσι η αγορά, εκτός του ότι σας παρέχει τις καλύτερες προϋποθέσεις για απόκτηση μιας κατάλληλης εξοχικής κατοικίας, εξασφαλίζει τα χρήματά σας στη ρευστή εποχή που περνάμε, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια πραγματικά καλή επενδυτική ευκαιρία, γιατί η περιοχή παρουσιάζει αυξημένη οικιστική ανάπτυξη.

  Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αγορά των οικοπέδων και την επίσκεψη στην έκταση, μπορείτε να έχετε στα γραφεία του Συνεταιρισμού, Σταδίου 10 και Ομήρου 4 (6ος όροφος) ή στα τηλέφωνα: 210 3232523, 6973 799965 και 6945 440205.


  ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ Δευτέρα 4/10/2010

Προνομιούχα οικόπεδα, άμεσα αξιοποιήσιμα …

 • Εξαιρετική ευκαιρία
 • Μοναδική τοποθεσία
 • Άμεση οικιστική αξιοποίηση
 • Σίγουρη και αποδοτική επένδυση
  48 μηνιαίες δόσεις