2012: Προτεινόμενα Οικόπεδα στις Μηλιές Βόρειας Εύβοιας

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ, ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΜΗΛΙΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗ, ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΓΗ, ΣΤΙΣ ΜΗΛΙΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεταίροι, συνάδελφοι και φίλοι του Συνεταιρισμού,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συν/σμού, συνεχίζοντας την προσπάθειά του να βοηθήσει τα μέλη και τους φίλους του στην απόκτηση μιας καλής εξοχικής κατοικίας και ταυτόχρονα να συμβάλλει στο να πραγματοποιήσουν, τις δύσκολες ώρες που περνάμε, μια ασφαλή και αποδοτική επένδυση τωνχρημάτων τους, σας προτείνει την αγορά ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ οικοπέδων (συνεπώς χτίζετε αμέσως μόλις τα αγοράσετε) στη γραφικές ΜΗΛΙΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ), στην πολύ ευνοϊκή τιμή των 12.500 Ευρώ το οικόπεδο.

Σχετικά με την πρότασή μας αυτή, σημειώνουμε τα εξής:

1) Η Μηλιά Ιστιαίας είναι ένα γραφικό, ημιορεινό χωριουδάκι της Βόρειας Εύβοιας, που απέχει 12 χιλ. από την Ιστιαία, 32 χιλ. από την Αιδηψό και 3 ώρες από την Αθήνα (προσφορότερη και πιο άνετη διαδρομή μέσω Αρκίτσας – Αιδηψού – Ν. Πύργου – Ωρεών). Στο χωριό μπορεί κανείς να πάει και μέσω Χαλκίδας, ακολουθώντας μια καταπράσινη και πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή μήκους 90 χιλ., μέσω των χωριών Προκόπι (Άγιος Ιωάννης Ρώσσος) – Μαντούδι – Αγία Άννα. Επίσης, μπορείτε να φτάσειτε στις Μηλιές, ακολουθώντας μια εξίσου ωραία διαδρομή: Μαντούδι – Λίμνη – Ροβιές – Αιδηψός.

2) Σε απόσταση μόλις 13 χιλ. από τις Μηλιές βρίσκεται το Πευκί το οποίο είναι γνωστό, αξιόλογο θερινό θέρετρο, με πανέμορφη, απέραντη και καλά οργανωμένη παραλία και με ατμοπλοϊκή σύνδεση με τη Σκιάθο και τη Σκόπελο, ενώ σε απόσταση 17 χιλ. βρίσκονται τα “Κανατάδικα”, με τις λαχταριστές αμμουδιές και τις απολαυστικές και πεντακάθαρες θάλασσες. Επίσης, σε δέκα λεπτά περίπου από το χωριό βρίσκονται οι ονομαστοί καταρράκτες του Δρυμόνα και το απολιθωμένο δάσος στην Κερασιά.

3) Η έκταση που μας προσφέρεται βρίσκεται στις παρυφές του χωριού, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο (κερασιές κ.λπ.) και έχει γαιώδες έδαφος, ομαλή κλίση και απεριόριστη και ανεμπόδιστη θέα από όλα της τα σημεία στη γύρω περιοχή και στο βάθος στο ΠΗΛΙΟ και τον ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟ.

4) Τα οικόπεδα που αποτελούν την έκταση, είναι πάνω σε Δημοτικό δρόμο, έχουν έκταση από 440-510 τ.μ., στα οποία χτίζεται οικοδομή επιφάνειας από 200 τ.μ. και άνω, συν 15% ημι-υπαίθριοι χώροι, υπόγειο και ισόγειο γκαράζ (αμέσως μετά την υπογραφή του συμβαλαίου αγοράς), καθώς βρίσκονται εντός οικισμού.

5) Κάθε οικόπεδο διατίθεται αντί της πολύ ευνοϊκής τιμής των 12.500 Ευρώ, ποσό στο οποίο περιλαμβάνονται και τα έξοδα του Συνεταιρισμού (το τελικό τίμημα είναι προϊόν έντονων διαπραγματεύσεων).Ύστερα από διαπραγμάτευση, μπορεί μέρος του τιμήματος να καταβληθεί σε δόσεις.

6) Όσοι θέλουν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για αγορά οικοπέδου ή οικοπέδων στις Μηλιές, θα πρέπει να καταθέσουν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Α.Τ.Ε. και στο Νο 017 04 005808-03 λογαριασμό που τηρεί σ’ αυτήν ο Οικοδομικός Συνεταιρισμός, το ποσό των 300 Ευρώ για κάθε οικόπεδο που επιθυμούν να αγοράσουν και να αποστείλουν στο Συνεταιρισμό το παραστατικό είσπραξης της Τράπεζας, στο οποίο πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε το όνομα και το τηλέφωνό τους.

7) Η ημέρα και η ώρα κατάθεσης του ποσού των 300 Ευρώ θα καθορίσει τη σειρά προτεραιότητας, σε περίπτωση που η εκδήλωση ενδιαφέροντος υπερκαλύψει τον αριθμό των προς διάθεση οικοπέδων. Το ποσό της εκδήλωσης ενδιαφέροντος των 300 Ευρώ θα επιστραφεί στο ακέραιο, σε περίπτωση που κάποιος δεν πραγματοποιήσει την αγορά.

8) Προκειμένου (όσοι το επιθυμούν) να αποκτήσουν ιδία άποψη για την περιοχή, θα διοργανωθεί επίσκεψη σ’ αυτήν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο για την επίσκεψη, όσο και γενικότερα, μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία του Συνεταιρισμού, στον κ. Αντώνη Αθανασάκο (τηλ. 210 3224989) και στην κ. Γεωργία Κουφογιάννη (τηλ. 210 3236085), καθώς και στα κινητά 6945440205 – 6973799965 ή στην ιστοσελίδα του Συνεταιρισμού, στη διεύθυνση www.osyate.gr.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΟΣΥΑΤΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
Διαδρομή προς την έκταση Τοποθεσία της έκτασης
Μηλιές Τοποθεσία της έκτασης
Άποψη της έκτασης Θέα από την έκταση
Άποψη της έκτασης Καταρράκτες Δρυμόνα
Παραλία Πύργου Παραλία Ν. Πύργου