(10/6/2015) Μείωση επιτοκίων δανείων από Κεφάλαια ΟΣΥΑΤΕ

Τετάρτη, 10.06.2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μείωση επιτοκίων δανείων από Κεφάλαια ΟΣΥΑΤΕ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας γνωρίζουμε ότι, μετά από εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, η Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού (14.5.2015) αποφάσισε, με στόχο τη διευκόλυνση των Συνεταίρων, την μείωση κατά μισή μονάδα (1/2) του επιτοκίου των δανείων από κεφάλαια ΟΣΥΑΤΕ.
Κατά συνέπεια, στα δάνεια που θα χορηγούνται από 1.7.2015, τα επιτόκια διαμορφώνονται ως εξής:

    1. στο 6%, από 6,5% που ισχύει σήμερα, για τα βραχυπρόθεσμα δάνεια έως 10.000 Ευρώ, διάρκειας έως 5 χρόνια.
    2. στο 5,5 %, από 6% που ισχύει σήμερα, για τα δάνεια που χορηγούνται με προσημείωση, ύψους έως 30.000 Ευρώ, διάρκειας έως 15 χρόνια.

Με την ευκαιρία σας υπενθυμίζουμε ότι ο Συν/σμός είναι, όπως πάντα, στη διάθεσή σας, είτε για τη χορήγηση νέων δανείων, είτε για ρυθμίσεις δανείων λόγω ανυπέρβλητων αποδεδειγμένων προβλημάτων.
Οι δανειοδοτηθέντες από κεφάλαια Συν/σμού εν ενεργεία συνάδελγοι, θα πρέπει, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους σύμφωνα με το mail της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Πειραιώς.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι με το ΝΕΟ Καταστατικό του ΟΣΥΑΤΕ έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν και στη συνέχεια, εφόσον βέβαια το επιθυμούν, να δανειοδοτηθούν, ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι και συνταξιούχοι του ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, είτε για αγορές οικοπέδων, με προνομιακούς όρους που γίνονται από τον ΟΣΥΑΤΕ, είτε για μικροεπισκευές των κατοικιών τους, εφόσον η μισθοδοσία τους το επιτρέπει.

“Η παρούσα ανακοίνωση ακυρώνει κάθε προηγούμενη για τον ίδιο σκοπό.”

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ